IMB20 TMB
Hackató de TMB

Preguntes freqüents

Quant costa la inscripció?

La inscripció és totalment gratuïta.

On tindrà lloc la Hackató?

Es tracta d'un esdeveniment online, és a dir que no es durà a terme en un espai físic determinat. Els participants hauran d'assistir a les sessions virtuals programades accedint als enllaços proporcionats. Hauràs de disposar d'un ordinador, tauleta o smartphone i de connexió a internet per a poder participar.

Per què participar?

Amb la teva participació tindràs l'oportunitat de ser un dels 20 equips seleccionats per a col·laborar amb TMB per a dissenyar l'experièncica del metro del futur perquè sigui l'opció de mobilitat preferida a la ciutat.
A més de formar part d'una experiència molt enriquidora, tindràs l'oportunitat de conèixer, de la mà dels experts, les últimes tendències en mobilitat urbana i d'aportar les teves habilitats per a generar impacte social i enfortir el compromís amb la comunitat.

Qui podrà inscriure's per a participar de l'esdeveniment?

La inscripció està oberta a equips de 3 a 4 persones formats per estudiants, joves professionals, freelances, emprenedors, dissenyadors gràfics, UX/UI, Service designers, desenvolupadors, data scientists, enginyers i persones interessades a aportar els seus coneixements i habilitats per a dissenyar l'experiència del metro del futur.
No es requeriex experiència prèvia en hackatons ni coneixements tècnics o de programació. Només sentit comú, creativitat i motivació!

Com se selecciona als equips participants?

Per a la selecció dels equips participants es tindrà en compte tant l'ordre d'inscripció com el perfil dels interessats i la seva motivació per a participar.

Qui selecciona les idees guanyadores?

Un jurat de TMB seleccionarà les dues idees guanyadores. Addicionalment s'atorgarà un esment especial a aquella idea que obtingui més vots del públic.

Qui organitza l'esdeveniment?

La hackató està organitzada per TMB.

Quin és el repte que resoldrem?

Durant la hackató els equips seleccionats col·laboraran amb TMB per a dissenyar l'experiència del metro del futur aportant idees innovadores, orientades a oferir una experiència més atractiva per als usuaris i millor integrada a la ciutat.

Hem de portar idees pensades?

No, no és necessari que portis cap solució o idea ja pensada des de casa. Durant la hackató tindrem l'oportunitat d'escoltar a una sèrie d'experts que ens explicaran les últimes tendències en mobilitat urbana i participarem d'una sessió d'ideació que ens permetrà generar idees per a resoldre el repte plantejat.

Com es formen els grups?

Hauràs de reunir un equip de 3 a 4 persones per a poder inscriure't a la Hackató. Et recomanem que tinguis en compte els perfils i les habilitats que pot aportar cadascun, ja que això t'ajudarà a generar millors idees.

Com es presenten les idees?

Les idees s'han de presentar en un vídeo de màxim 3 minuts que s'haurà de pujar a la plataforma seguint les indicacions de l'organització.

  • Format: MP4
  • Mida: 1920x1080px - 1280x720px
  • La relació d'aspecte pot ser 16:9 no vertical
  • Audio compatible amb Youtube
  • Idioma: català o castellà
  • Màxim de 2 a 3 minuts

On puc trobar les bases?

En aquest enllaç trobaràs les bases de l'esdeveniment.

X